Verder diepteonderzoek naar de georganiseerde EU migrantenstroom

8boatsindistressWatchtheMed
Verder diepteonderzoek naar de georganiseerde EU migrantenstroom levert het volgende op:

De Watch the Med website geeft inderdaad diepte details aan over hun werk met telefoons om zo de gelukszoekers Europa binnen te krijgen. Zo zien we:

Watch the Med alarm calls Vertaald:
De Griekse kustwacht heeft 4 boten in nood gered ten noorden van Lesbos en 3 ten oosten van Chios.” En “Op 4:00 gaf een contactpersoon de coördinaten en het telefoonnummer van een boot in nood in de Griekse territoriale wateren doorgestuurd naar de Alarm Phone door (geval 1). 40 tot 50 reizigers, onder wie veel kinderen, waren op weg naar het eiland Farmakonisi toen hun motor kapot raakte. Hoewel we niet in staat waren om met de reizigers contact te maken, hebben we wel de Griekse kustwacht ingelicht op Piraeus om 4:20.
Kortom, de overheid speelt mee in de organisatie om de migranten veilig en wel in Europa te krijgen.

Tijdens onze voortdurende zoektocht vonden we veel meer bewijs voor een wijdverspreide organisatie op grote schaal. De ‘Watch de Med’ organisatie werkt nauw samen met andere organisaties en personen, zoals we kunnen vinden in bv deze brochure. De links daar brengen ons naar oa de Netzwerk Migration to Europe website.

NetzwerkEuropa

We lezen op de homepage: “Das Netzwerk Migration erhält seit 2006/2007 eine Betriebskosten-finanzierung von der Europäischen Union.” En dat vertaald zich naar: “De netwerk migratie organisatie ontvangt de operationele kosten van de Europese Unie sinds 2006/2007. We vinden op hun pagina 2 EU fondsen die hen blijkbaar sponsoren:

DEF flag-logoeac-CITIZENS_DE
European Union: ‘Europe for Citizens’
European Commission (Grundtvig-Programm)
En tevens ontvangen ze dus steun van de Duitse overheid.

Zoals we kunnen zien, ze zijn goed gefinancierd door de overheid en EU.

Dan komen we bij de raad van bestuur, waar je heel veel mensen kunnen zien. Neem de eerste persoon, Manuel Assner, die volgens de bovenstaande site is gerelateerd aan de Grenzgaenger website, die zich specialiseert in opleiding en onderzoek naar grensgangers.

Grenzgaenger_Logo

Een andere samenwerkende site is de Migrants at Sea website. In een artikel tonen ze de actieve Frontex (EU Border Control) betrokkenheid bij de redding van migranten naar Europa.

We onderzochten ook een van de EU sponsor programma’s, het Grundtvig Learning Partnership Project. Een van hun belangrijkste partners is de Mentors Developments Programme.

MentorDevelopmentProgrammes
The Mentors Developments Programme is lichtelijk gerelateerd aan de Humanity in Action zoals u in de bovenstaande afbeelding van hun website kan zien.

hia

Het hoofd van deze organisatie is de Amerikaan Dr. Hans Binnendijk. Volgens dit artikel is hij een van de belangrijkste strategische denkers in de VS, vrij vertaald:
Hans Binnendijk is één van de meest vooraanstaande strategische denkers van Amerika”, aldus Dan Hamilton, CTR directeur en Research Professor van de Oostenrijkse Marshallplan Stichting. “Hij brengt een grote mate van betrokkenheid bij de transatlantische relatie, en heeft sterke kennis van Europese dynamieken en uitgebreide ervaring in het Amerikaanse buitenlands en defensie beleid.

Hoewel de ‘Humanity in Action’ website niet direct is betrokken bij de migranten organisatie, ze hersenspoelen deze mensen wel met ‘gelijkheid voor minderheden’ etc, en informeren dezelfde mensen als die van de migranten websites hierboven, dat wordt duidelijk uit de nauwe samenwerking tussen deze organisaties.

Het is te veel voor nu om al die andere links en websites in verband met de migratie in Europa te onderzoeken. Dat is op zichzelf al een verontrustend feit.

Iedereen die meer te weten komt over de migrantenstroom en EU roep ik op dat te melden, op wat voor manier dan ook.

Advertisements

2 thoughts on “Verder diepteonderzoek naar de georganiseerde EU migrantenstroom

  1. Herman says:

    Moslim-extremisme, ISIS en vluchtelingen. Israel zit er achter.

    Enschede, 23 okt 2015. Het kan niet anders dan dat Israel achter de ontwikkelingen zit aangaande de vluchtelingen zit; net zoals ze achter het ISIS-gedoe zit; of minstens daar een belangrijke rol in speelt. Israel heeft er alle belang bij om de haat tegen moslims tot ongekende proporties op te stuwen. Hoe creëer je haat? Dat doe je door de media en de publieke aandacht niet aflatend het moslim-extremisme tot ongekende hoogtes op te stuwen. (En dat anderen te laten betalen.) Israel heeft er alle belang bij om ISIS als beesten tekeer te laten gaan. Ze steunt ISIS op een hele slimme en geraffineerde manier. Wat mij betreft is dat wel bewezen. Zie de situatie bij de Golan-hoogte. Daar komen wapens Syrie binnen voor moslim-extremisten en daar worden gewonde moslim-extremisten uitgewisseld; en opgelapt in Israel. Het tweede mechanisme is de vluchtelingenstroom bewust op gang te brengen. Dan is het haast vanzelfsprekend dat de EU-burger heel erg anti-moslim wordt. Dat is gelukt. De pro-Israel man Wilders wil dat vuurtje in Nederland verder wel even opstoken. (Zie Steenbergen!) Deze twee duivelse mechanismes hebben grosso modo geleid dat Israel zich nu veel gemakkelijker (in de pers) kan verdedigen in het internationale discour aangaande hun wandaden. Ze hoeft alleen maar te zeggen (en voortdurend te herhalen): zie je wel de moslims zijn duivels. (Ze zijn zelfs erger dan Hitler.) Dus moeten jullie ons wel helpen tegen deze duivelse horders. Dus tegen de moslims. Die willen ons in zee gooien. En dat is ook een leugen. Deze hele methode van werken is de geraffineerde oorlogsvoering anno 2015. De kunst is dit te ontrafelen, verder te analyseren en deze smerige koude en warme oorlogs-methodes onschadelijk te maken.

    https://home.kpn.nl/r.min.001/WebLog.html

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s