Migrantenstroom naar Europa is geen toeval

English version: EU migrants to Europe is no coincidence

handbookformigrants

De recent (vanaf de zomer van 2015) sterke toename van de migranten in Europa, is geen toeval. Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU. Sky News meldde onlangs over handboeken (Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants) die gratis worden verspreid aan migranten in Turkije. Deze handboeken bevatten alle informatie die migranten nodig hebben wanneer ze naar Europa komen, met inbegrip van alarm telefoonnummers in het geval ze in de problemen komen, zowel op land, als ook op zee.

Het artikel vermeldt 2 websites Welcome to the EU en Watch The Med. Wij deden onderzoek naar de mensen achter de websites en hebben het volgende gevonden:

De persoon die de ‘Welcome to the EU’ website heeft geregistreerd (wij gebruikten whois) heet Bernd Kasparek, gepromoveerd in Forensische Oceanografie, en gespecialiseerd inzake migratie en grenscontroles, zoals u kunt zien in deze presentatie: On the boarders of (human) rights. Refugees and the ‘Fortress Europe’. Hij publiceert ook wel met Sabine Hess, Prof aan de universiteit van Göttingen. Hier is een presentatie van haar: Multi-situated Ethnography.

Deze mensen zijn vooral aan te treffen op communistische en groene websites, zoals in Duitsland bv: interview met Bernd Kasparek . Opvallend is dat er migranten worden gespot met plastic zakken van de groene beweging, zoals hier A Syrian refugee tripped up by a Hungarian camerawoman, die de zak al in zijn bezit heeft bij aankomst in Hongarije. De laatste informatie duidt erop dat de vluchteling overigens voor het radicale Al Nusra Front, de Syrische tak van Al Qaeda en gelieerd aan IS, actief was. De link met links wordt verder ondersteund door oa. dit artikel: Links wil mensensmokkel legaliseren.

Dezelfde Bernd is ook gerelateerd aan andere websites, websites die zich vaak ‘verrijken’ met termen als ‘antiracistisch’, enz … Een van deze websites is Bayerische Flüchtlingsrat, een raad voor vluchtelingen in München, Duitsland. Interessant is het feit dat het gebouw waar deze raad is gebaseerd, is gewist op Google Street View.

De ‘Watch The Med’ website is geregistreerd door een man genaamd Lorenzo Pezzani. Een presentatie van hem over refugees and ‘fort Europe’ laat zien dat hij een groot fan is van massa immigratie.

Meer informatie over hem is bijvoorbeeld te vinden op de website delfina stichting :

Hier lezen we: “Lorenzo is onderdeel van het onderzoeksteam over Forensische Oceanografie, een initiatief met Charles Heller, geproduceerd in het kader van het ERC gefinancieerde project ‘Forensische Architecture – Goldsmiths, Centrum voor Onderzoek Architectuur’ “: De ERC is een EU fonds. Nieuwe informatie over EU Commissie steun aan Watch the Med kunt u hier lezen: EU planned mass immigration

Dat we hier uit komen bij een EU fonds is geen toeval. Peter Sutherland, VN baas voor immigratie, en voormalig EU commisaris, promoot niet voor niets massa-immigratie: EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief. Hij heeft namelijk samen met Cecilia Mälmstrom, EU Commisaris, het beleidsplan opgesteld voor de immigratie binnen de EU: Europe’s Immigration Challenge

Daarbij komt, dat de EU douane Frontex zelf brochures heeft voor de smokkelmafia, waarin naast elkaar wordt getoond welk Europees land de beste deals hebben voor immigranten: EU douane heeft brochures voor immigratie smokkelmafia

Verder lezend op de delfina fundament pagina citeren we (vrij vertaald): “Forensic Oceanography onderzoekt kritisch het gemilitariseerde grens regime in de Middellandse Zee, en brengt de maritieme rechtsgebieden in kaart om het geweld tegen migranten op zee te documenteren.” Zij zien de grenscontroles dus als geweld tegen migranten. Het artikel eindigt met: “…, en is uitgegroeid tot een instrument in de strijd voor de vrijheid van beweging.” Dus deze mensen zijn voorstander van vrij verkeer zonder controle …

Lorenzo Pezzani heeft diverse research studies uitgevoerd over migranten die de Middellandse Zee oversteken, bijvoorbeeld: Forensisch Oceanography Report .

De informatie uit deze studies wordt waarschijnlijk gebruikt voor de handboeken, omdat deze mensen achter de sites zitten die de handkboeken máken. Tevens kan deze informatie van belang zijn voor de smokkelmafia, bv. van waar vandaan zij moeten vertrekken met de bootjes om op de juiste plek te geraken. Zo gebruiken ze, gezien hun agenda met de handboeken en de welcome websites, diepgaande studies om het voor migranten gemakkelijk te maken naar Europa te komen. Nog wel gesponsord met EU-geld voor hun ‘onderzoek’.

Uit verder onderzoek is gebleken dat meer dan 70 domeinen gehost worden op dezelfde server (213.139.76.196).

Deze leiden tot verschillende websites met soortgelijke kwesties over migranten, en veel van hen zijn interessant om verder te onderzoeken. Een zo’n website is bv. Border monitoring EU, weer gelieerd aan Bernd Kasparek. Ook de delfina foundation is nader onderzoek waard. Tevens rijst de vraag wie er achter de server zit die al de websites met gelijksoortige doelen een plaatsje op het web hebben gegeven.

Soros hacks onthullen invloed achter de Europese vluchtelingencrisis, media manipulatie en inkomsten uit “sociale rechtvaardigheid”.

Lees verder: De EU en de Migrantenstroom

29 thoughts on “Migrantenstroom naar Europa is geen toeval

 1. Larry says:

  Een mogelijk argument is ook dat het importeren van conflicten van elders militair ingrijpen elders en in eigen land rechtvaardigd, daarmede uitbreiding van gecontroleerd eu territorium en uitbreiding van de controle staat in west Europa, waarbij democratische controle een wassen neus is geworden.

  Liked by 1 person

  1. Friedzel says:

   @Larry. Je schrijft : de controle staat in west Europa, waarbij democratische controle een wassen neus is geworden.
   Dit is helaas maar 1 voorbeeld van het stelselmatig ondermijnen van de democratische controle in Europa. Via CETA(Canada) en straks ook TTIP(USA) heeft Europa haar burgers en landsregeringen overgeleverd aan ongebreidelde import van goederen, voedsel en producten waar wij nog nu geen weet van hebben vanuit Canada en de USA. Een Amerikaanse of Canadese goedkeuring van een product volstaat na ondertekening en in werking treden van CETA en TTIP(en dat is slechts een kwestie van tijd) om op de Europese markten te worden toegelaten. Zelfs als de Europese wetten en regelgevingen dergelijke producten vanuit ieder ander deel van de wereld of zelfs uit de EU zelf nooit zou accepteren. Niet laten importeren komt Europa op gigantische boetes te staan.
   Dit lijkt misschien off topic, maar dit kan geen toeval zijn dat net nu CETA en TTIP erdoor gedrukt moet worden Europa ook georganiseerd overlopen wordt door een niet te stoppen stoet vluchtelingen. Een paar Europeanen kunnen hoe geleerd en slim zij ook zijn waarschijnlijk niet zo’n gigantisch project op poten zetten. Zoiets vraagt om een gigantisch netwerk, erg veel invloed en niet te vergeten heel erg veel geld. En eigenlijk is er maar 1 land op aarde die belang heeft bij een zwak en hulpbehoevend Europa. Voor de USA is de EU een economische nachtmerrie !
   Er zijn namelijk geen oorlogen en de Europese landen waren tot voor kort allemaal bezig om hun defensie uitgaves te decimeren, de almachtige wapenindustrie van de USA is hierdoor ernstig getroffen. En dat is toevallig ook een van de motoren van de economie van de USA.
   De EU heeft een sterke munt. Veel sterker dan de ongedekte US dollar.
   Hoe precies de USA is betrokken met het faillissement van zuid Europa is nu misschien nog niet zichtbaar. Maar het is toevallig dat vlak nadat Europa deze crisis op eigen kracht te boven is gekomen de vluchtelingstroom via die landen op gang kwam. Precies daar waar Europa zwakke plekken heeft die nog tijd nodig hebben om te herstellen.
   Dus ik sluit af waarmee ik begon met dank aan Larry : de democratische controle in Europa is een wassen neus is geworden.

   Like

   1. Pieter says:

    In wezen zijn de meeste zo niet alle van onze middenklasse burgers, sinds de industriele revolutie, meer en meer volledig geproduceerd door massa media, medicijnen, allerhande wetenschappelijke kennis, waar de Nederlandse en internationale elites,for lack of a better word, allemaal een vinger in hebben. TTIP en CETA zijn wel zeer onwenselijk maar geen trendbreuk in de geschiedenis in die zin. In die zin is (parlementaire) democratie ook maar een manier om burgers het idee te geven zichzelf en elkaar te besturen, maar vooral gehoorzaam te zijn voor de volgende 4 jaar, effectiever en productiever te worden met elkaar, in lijn met de liberale ideologie zoals die door alle partijen in onze democratie wel ondersteund wordt (ondanks dat ze ook groen, christen etc zijn).

    Ik speel met de gedachte dat voor mij de massa immigratie rationaliteit zoals in het artikel uiteengezet nog een stapje verder gaat, en dat is het afbreken van de regulering van de samenleving rondom de blanke middenklassen. Op zich niets om direct op tegen te zijn in een multiculturele samenleving, echter met name gericht op het opbreken van het laatste beetje solidariteit en kritisch denken binnen die groep, door middel van het pompen van grote hoeveelheden outsiders binnen de samenlevingen zodat ieder individu nog meer geatomiseerd kan worden, bestuurd kan worden. Amerika is zo’n samenleving, en dat moet van Europa ook gemaakt worden blijkbaar. Dat is ook het belang denk ik van een Soros (zie artikel EU en migrantenstroom van deze site) want hoe minder kritisch, hoe minder gebondenheid, hoe gehoorzamer iedereen wordt. Dat is waarom ik deze instroom sterk afwijs, maar waar we, in lijn met de opening van deze reply, als burgers helemaal niets aan kunnen doen.

    Like

 2. John says:

  Even zoeken levert nog een 196 pagina’s tellende uitgave op:
  Running an Effective Migrant Resource Centre: A Handbook for Practitioners
  Dr Jane Pillinger http://www.iom.hu/sites/default/files/MRC.pdf Mmv. het COA !

  “The Handbook specifically focuses on Migrant Resource Centres providing
  assistance to migrants in countries of origin at a pre-departure stage. The ultimate
  goal is to ensure that migrants accessing MRC services are provided with accurate
  information and services that will contribute effectively to making their migration
  experience successful in terms of integration in the host country, and in case of
  return.
  This publication has been produced within the framework of the project
  HEADSTART: Fostering Integration Before Departure managed by the International
  Organization for Migration (IOM) in partnership with the World Association of
  Public Employment Services (WAPES) and authorities responsible for integration
  issues in Austria, the Czech Republic, Germany, Hungary, Italy, the Netherlands,
  Portugal and Slovakia; and it has been co-financed by the European Union Integration
  Fund, Ministries of Interior of Italy and Austria and the Central Agency for the
  Reception of Asylum Seekers in the Netherlands (COA).

  We weten nu wie er op zijn minst medeverantwoordelijk zijn voor de ongekende vluchtelingenstroom.
  Niet alleen Angela Merkel…

  Like

 3. Zeer interessant. Inderdaad kun je dat gebouw in Munchen niet zien, en ook het adres van die Delfina Foundation opzoeken op Street View lukte niet. Google Earth bleef crashen en doet dat anders nooit. Toeval? Kan zijn natuurlijk.

  Like

 4. Joko says:

  Heel nuttig artikel. Bedankt! Onderzoek ook eens wat één van de grondleggers der EU geschreven heeft: Praktischer Idealismusch. Van Koudenhov- Kalergi. Of op The Koudenhove-Kalergi Plan. Erg verduidelijkend.

  Like

 5. P.S. says:

  De link met oceanography doet vermoeden dat het eigenlijk allemaal is te doen om de olie en gasvoorraden in de oostelijke middelandse zee. Zoek maar eens op “stormploop op de gigantische olie en gasvoorraden in de oostelijke middelandse zee”

  Like

 6. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbled upon it 😉 I’m
  going to return yet again since i have book-marked it.

  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

  Like

 7. Ik vind het totaal onzin dit geleuter. De migrantenstroom is inderdaad geënsceneerd. Door de wapenindustrie en de banken en ultrarijken . Zodat zij bevolkingsgroepen tegen elkaar kunnen blijven opzetten . En met verdeel en heers hun al eeuwen durende feodalistische systeem kunnen voortzetten . Als de aandacht van de werkelijke zaken af is . Blijft de boel hier wel onder controle of met wilders of met het ultra rechtse midden.

  Like

 8. irene hadjidakis says:

  En maar meteen geloven dat dit waar os. Dan hoeven we niet te zien dat de mensen vluchten van geweld dat door ‘ons’ verkochte en verhandelde wapens komt, en ook niet te herkennen dat dit perfect past in de creatie van het Orwelliaanse Eurasië. Beter lekker zelf ook op rit gaan. Zoveel lege dorpen in Frankrijk bijvoorbeeld. Leave te madness love te Earth

  Like

  1. Ik denk dat je alleen de eerste alinea hebt gelezen… Al het volgende kun je vinden door te klikken op de links, en daarom bestaan ze. Wat je er verder van vindt moet je zelf weten.

   Like

 9. carthago says:

  Mooi artikel! Exact de wijze waarop hitler zijn gangetje kon gaan,zo beslist de eussr politieke rattenplaag over wie wij als buren krijgen . De met smokkel geïmporteerde islam en armoede terreur.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s